MENU LUNCH
Bufet - zakąski zimne
Rolada z polędwiczki wieprzowej i boczku z kolorowym pieprzem z dipem
Fantazja drobiowa z pastą z wątróbki w sosie koktajlowym
Krakersy, tartinki z pastami i mięsami pieczonymi
Suszone śliwki z bekonem
Tatar z łososia ze szprotką wędzoną
Krakersy przekąskowe z pstrągiem wędzonym
Rolada z łososia wędzonego z farszem twarogowo- ziołowym
Koreczki z serem camembert i winogronami
Pomidory szerry faszerowane fetą ze świeżą bazylią
Sałatka grecka z sosem winegret
Sałatka z kurczakiem z grilla z sosem miodowo-musztardowym
Na ciepło
Zupa grzybowa z łazankami
Krem ze szparagów z łososiem wędzonym
Napoje gorące
Kawa, herbata
Napoje zimne
Sok jabłkowy, pomarańczowy, grejpfrutowy, woda mineralna