MENU BANKIETOWE
Przystawka
Trio z łososia z czarnym kawiorem i sosem z limonek
Wino:Ventisquero Reserva Sauvignon Blanc(10cl)
Zupa
Tajska z kurczakiem i mlekiem kokosowym
Danie główne
Udko z kaczki faszerowane borowikami i wędzoną szynką z sosem z rozmarynem
Zapiekanka ziemniaczana z bekonem, warzywa świeże z dipami
Wino: Ventisquero Reserva Cabernet Sauvignon (10cl)
Deser
Torcik gruszkowy z sorbetem z maracui
Soki
Jabłko, pomarańcz, grejpfrut, porzeczka woda mineralna
Bufet zimny
Koktajl z krewetek
Wybór sushi
Roladki z węgorza z musem na bagietce z czerwonym kawiorem
Tatar z łososia norweskiego ze szprotką wędzoną
Śledź marynowany w cytrynie z zielonym pieprzem
Wybór ryb wędzonych (pstrąg, jesiotr, węgorz, halibut)
Carpaccio z polędwicy wołowej z sosem ziołowym i parmezanem
Pierś z kaczki na paście ześliwkami zawijane bekonem z sosem żurawinowym
Comber z jelenia na sałatce grzybowej z sosem z owoców leśnych
Roladki drobiowe na sałacie lodowej z pastą awokado
Roladki z wędzonej polędwicy wołowej z serkiem mascarpone
Polędwiczka wieprzowa na sałatce z pomidorów z sosem musztardowym
Sałatka grecka z sosem winegret
Sałatka z szyjek rakowych
Sałatka z roszponki i ryb wędzonych
Sałatka z kurczakiem z grilla z sosem miodowo-musztardowym
Sałatka z szynką i brokułem
Bufet deserowy
Ciasta bankietowe, torty, musy, owoce
Po północy na ciepło
Jagnie pieczone w całości w sosie własnym z gruszką i żurawiną
Żurek Królewski w chlebie