HOTEL REJS *** PRZY SAMEJ PLAŻY *** HOTEL REJS *** PRZY SAMEJ PLAŻY
hotel władysławowo
ilość osób:
data przyjazdu:
wybierz
data wyjazdu:
wybierz
 
 
Naszym celem podczas organizacji wesela jest zapewnienie kompleksowej usługi, która w cenie wesela obejmuje:
  • dekorację sali (specjalnie wyróżnione miejsce dla Młodej Pary, girlandy balonów, szarfy, itp.)
  • aranżację stołów (dekoracje ze świeżych kwiatów)
  • dekorację wejścia do hotelu (czerwony dywan, kwiaty na postumentach)
  • ciasta, desery i torty weselne od naszego Mistrza Cukiernictwa oraz wykwintne menu indywidualnie uzgodnione z naszym Szefem Kuchni
  • ceremonię powitalną z wypuszczaniem żywych gołębi (sezonowo)
  • brak limitów na napoje ciepłe i zimne
  • pokój dla Młodej Pary gratis oraz rabat na usługę hotelową w przypadku rezerwacji dodatkowych pokoi

Na życzenie Gości możemy również służyć pomocą przy zamówieniu:

  • muzyki (zespół muzyczny lub DJ)
  • wizytowników
  • alkoholu

MENU WESELNE - PROPOZYCJA PIERWSZA

Przywitanie pary młodej chlebem i solą
Wzniesienie toastu lampką wina musującego

 
Zupa
 
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
 
Drugie dania serwowane na platerach
 
Pierś z kurczaka po szlachecku w sosie szampańskim
Kaczka pieczona z jabłkami i żurawiną w sosie własnym
Schab po kasztelańsku z sosem jogurtowo-ziołowym
Zrazy wołowe chlebie razowym w sosie własnym
Szynka z dzika w sosie własnym
 
Dodatki
 
Ziemniaki z wody, ziemniaki zapiekane pod beszamelem, ziemniaki zasmażane
Warzywa gotowane, bukiety surówek, buraczki, kapusta czerwona zasmażana
 
Soki
 
Jabłko, pomarańcz, grejpfrut, czarna porzeczka, woda mineralna, coca cola
 
Wino do obiadu na życzenie białe lub czerwone
 
Antares Chardonnay
Antares Cabernet Sauvignon
 
Deser
 
Mus cytrynowy na sosie z malin z lodem jajecznym
Kawa, herbata na życzenie
 
Ciasta
 
Jabłecznik, sernik, w-z, ciasto deserowe, makowiec, tiramisu, snikers
Owoce świeże
Sękacz
 
Kawa, herbata na życzenie
 
Zakąski zimne
 
Łosoś po peruwińsku
Roladki z pstrąga na sałatce ryżowej
Tatar z łososia ze szprotką wędzoną
Patera ryb wędzonych (jesiotr, pstrąg, łosoś)
Śledź w ziołach prowansalskich z pomidorami suszonymi 
Carpaccio z polędwicy wołowej
Schab z owocami suszonymi w maladze
Galantyna z kaczki w sosie żurawinowo-chrzanowym
Karkówka pieczona z sosem czosnkowym
Galantyna z kurczaka w sosie koktajlowym
Sałatka z kurczakiem wędzonym
Sałatka z ogórkiem i serem feta
Sałatka z brokułów i szynki z dodatkiem czerwonej fasoli
Pieczywo, masło o trzech smakach (koperkowe, czosnkowe, śmietankowe)
 
 
Na ciepło
Udko z kurczaka z boczkiem na kapuście zasmażanej
Szaszłyki z karkówki na czerwonym ryżu z sosem czosnkowym
 
Tort
Tort czteropiętrowy dekoracja ze świeżych kwiatów
Smaki: truskawkowy, kawowy, marczello, orzechowy
 
Na ciepło
Żurek Królewski w chlebie
 
Na ciepło
Barszcz z krokietem
 
 
 MENU WESELNE - PROPOZYCJA DRUGA
 
Przywitanie pary młodej chlebem i solą
Wzniesienie toastu lampką wina musującego
 
Zupa
Rosół z domowym makaronem
 
Drugie dania serwowane na platerach
Potrawka z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym (Frykasy)
Kotlet de vollaile
Polędwiczka wieprzowa nadziewana grzybami w sosie kurkowym  
Pieczeń z szynki wieprzowej w sosie własnym
Zrazy z jelenia w chlebie razowym w sosie własnym
 
Dodatki
Ziemniaki z wody, ziemniaki zapiekane pod beszamelem, ziemniaki zasmażane
Warzywa gotowane, bukiety surówek, buraczki, kapusta czerwona zasmażana
 
Soki
Jabłko, pomarańcz, grejpfrut, czarna porzeczka, woda mineralna, coca cola
 
Wino do obiadu na życzenie białe lub czerwone
Antares Chardonnay
Antares Cabernet Sauvignon
 
Deser
Lody waniliowe na musie truskawkowy z bitą śmietaną
Kawa, herbata na życzenie
 
Ciasta
Jabłecznik, sernik, w-z, ciasto deserowe, makowiec, ambasador, snikers
Owoce świeże
Sękacz
Kawa, herbata na życzenie
 
Zakąski zimne
Łosoś faszerowany w całości
Pstrąg w galarecie w sosie koperkowym
Torcik śledziowy w sosie jabłkowo-chrzanowym
Patera ryb wędzonych (węgorz, pstrąg, łosoś )
Tatar z polędwicy wołowej
Rolada z polędwiczki wieprzowej i boczku z kolorowym pieprzem z dipem tatarskim
Pierś z kurczaka faszerowana wątróbką drobiową w galaretce z owoców leśnych
Karkówka pieczona z sosem czosnkowym
Galantyna z kurczaka w sosie koktajlowym
Koktajl z krewetek
Sałatka z kurczakiem z grilla na bukiecie sałat z sosem egzotycznym
Sałatka z ogórkiem i serem feta
Sałatka z tuńczykiem
Pieczywo, masło o trzech smakach (koperkowe, czosnkowe, śmietankowe)
 
Na ciepło
Beef- strogonoff
Żeberka pieczone z kluskami w sosie własnym 
 
Tort
Tort 4 – piętrowy dekoracja ze świeżych kwiatów
Smaki: pomarańczowy, ananasowy, śmietankowy, truskawkowy na bitej śmietanie
 
Na ciepło
Zupa gulaszowa z jelenia w chlebku
 
Na ciepło
Flaczki

 

 

Start | Hotel | Konferencje, Bankiety | Restauracja, Kawiarnia | SPA | Cennik | Kontakt
© 2008 Hotel *** REJS ***